Aanbod uit ons netwerk

Contacteer ons

Search


La Zenia, Costa Blanca South

Appartement

32
€ 185 000

Villamartin, Costa Blanca South

Herenhuis

32
€ 164 950

Villamartin, Costa Blanca South

Penthouse Apartment

21
€ 76 950

Benijofar, Costa Blanca South

Villa

33
€ 259 900

Torre de la Horadada, Costa Blanca South

Ground Floor Apartment

32
€ 229 900

Torre de la Horadada, Costa Blanca South

Ground Floor Apartment

32
€ 188 900

Benijofar, Costa Blanca South

Villa

34
€ 348 000

Punta Prima, Costa Blanca South

Herenhuis

22
€ 117 500

Confianz helpt u graag verder met uw zoektocht naar een geschikt verblijf in Spanje. Zo kunnen we u in contact brengen met professionele makelaars. Op die manier wordt u goed geadviseerd en kan u een woning vinden die bij u past. Hieronder vindt u het aanbod van enkele immokantoren.

Lees meer over het aankoopproces in Spanje.

Confianz organiseert gratis infosessies met tips over investeren in Spaanse villa’s, finca’s en appartementen. U bent dan goed geïnformeerd vooraleer u gaat kopen. Wanneer u overweegt om een verblijf in de Costa Blanca te kopen, lichten we u graag in over het koopproces, de kosten en de valkuilen. Hierdoor vermijdt u verrassingen.

Kom meer te weten over onze gratis infosessies of bekijk de blog.

Veilig kopen in de Costa Blanca

Confianz is een kantoor gespecialiseerd in de begeleiding van vastgoedtransacties in de Costa Blanca. Wij staan garant voor de goede afloop van uw eventuele investering in Spanje, met bijzondere aandacht voor de juridische en fiscale aspecten.

Niet alleen verdedigen we uw belangen, we gaan voor u na of het pand voldoet aan alle lokale bouwkundige normen en de nodige vergunningen heeft. Zo staat u niet alleen in het aankoopproces.

Wat is de rol van een Spaanse advocaat tijdens de aankoop van een woning?

De verkoper is in Spanje immers niet verplicht om u eventuele problemen te melden, dit in tegenstelling tot in België. Daarom bezorgen wij u een gedetailleerd verslag over de woning, zodat u weet wat u koopt.

Een voorbeeld is dat we nagaan of er geen schulden of bouwovertredingen zijn. Ook kijken we na dat de woning voldoet aan de verhuurnormen. Het is belangrijk om weten dat de notaris in Spanje dit niet voor u nakijkt.

Wat doet de notaris in Spanje?

Andere diensten

– We zorgen voor een vlotte overgang van de nutsvoorzieningen. Zo verzekeren we dat de water- en elektriciteitscontracten op uw naam komen te staan.

– We staan u bij met het aanvragen van een NIE-nummer. Dit is een identificatienummer voor de belastingen en is wettelijk verplicht.

– We adviseren u ook over uw nalatenschap.