Spanje

Wie we zijn

Confianz is gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren en vennootschappen bij vastgoedtransacties in Spanje.

Wij bieden onze cliënten een persoonlijke totaalservice om in Spanje een woning te kopen of te verkopen, dit met bijzondere aandacht voor de juridische en fiscale aspecten. Onze expertise omvat zowel het Belgisch als het Spaanse recht.

Onze overtuiging is dat de aankoop van een woning in het buitenland een investering is in uw familie, levenskwaliteit en gezondheid. De omgeving, het zonnige klimaat en de lokale leefwijze maken het leven aangenaam. Daarom is het onze missie om uw investering zo makkelijk mogelijk te maken.

Dit doen we door uw belangen te allen tijde te behartigen en vervelende juridische en fiscale verrassingen te vermijden. Op die manier kunt u zonder zorgen genieten van uw verblijf in het buitenland.

Wat we beloven

Confianz staat garant voor Nederlandstalige en onafhankelijke begeleiding en juridisch advies in mensentaal. Onze oplossingen zijn praktisch en op maat. Iedere situatie is immers anders, met eigen noden en wensen. Vertrouwen en discretie zijn hierbij essentieel.

In België, en ter plaatse

We hebben kantoren in België en Spanje. U beschikt over één aanspreekpunt voor juridisch advies in beide landen. Bezoek ons in Schilde of maak een afspraak in één van onze plaatselijke kantoren.

Wat zeggen onze cliënten?

Het hele proces is dankzij Confianz zeer vlot verlopen 👍🏼 Wij keren fier en tevreden terug naar huis. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan diegenen die ook een eigendom in Zuid-Spanje willen kopen.
R. Smeets
Zelfstandige
Alles naar wens verlopen, bedankt voor de bijstand. We zijn zeer tevreden over de service.
L. De Meester
Ingenieur
Eénendertig december, drie uur in de namiddag. Yes! We hebben een mondelinge overeenkomst voor de aankoop van een kleine penthouse op La Gomera. Ik bel Glenn, die ik enkel ken door een vraag via mail. Die gaat tot onze verrassing meteen aan de slag, zodat diezelfde avond nog een voorakkoord wordt afgesloten. We zijn duidelijk in goede handen. Nu, bijna een jaar later, is onze aankoop bij de Spaanse autoriteiten geregistreerd. De eindafrekening van Confianz volgt. Tot onze grote verrassing krijgen we nog een mooie som terug. Wat fijn. Om een lang verhaal kort te maken: wij kunnen Glenn en zijn team van harte aanbevelen! Warme groeten vanop La Gomera. Lut en Herwig
Lut & Herwig
Aan het genieten in La Gomera
Ik ben zeer tevreden van jullie werk en wens jullie dan ook te bedanken voor de begeleiding.
F. Pollet
Wij danken jullie voor de goede samenwerking. Alles is naar wens verlopen en we zijn blij dat we voor jullie gekozen hadden. Een echte aanrader! We zijn fier en genieten ondertussen van het huis.
D. Vanaken
Nederlands