Wat zeggen onze klanten?

Het hele proces is dankzij Confianz zeer vlot verlopen 👍🏼 Wij keren fier en tevreden terug naar huis. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan diegenen die ook een eigendom in Zuid-Spanje willen kopen.
R. Smeets
Zelfstandige
Alles naar wens verlopen, bedankt voor de bijstand. We zijn zeer tevreden over de service.
L. De Meester
Ingenieur
Eénendertig december, drie uur in de namiddag. Yes! We hebben een mondelinge overeenkomst voor de aankoop van een kleine penthouse op La Gomera. Ik bel Glenn, die ik enkel ken door een vraag via mail. Die gaat tot onze verrassing meteen aan de slag, zodat diezelfde avond nog een voorakkoord wordt afgesloten. We zijn duidelijk in goede handen. Nu, bijna een jaar later, is onze aankoop bij de Spaanse autoriteiten geregistreerd. De eindafrekening van Confianz volgt. Tot onze grote verrassing krijgen we nog een mooie som terug. Wat fijn. Om een lang verhaal kort te maken: wij kunnen Glenn en zijn team van harte aanbevelen! Warme groeten vanop La Gomera. Lut en Herwig
Lut & Herwig
Aan het genieten in La Gomera
Ik ben zeer tevreden van jullie werk en wens jullie dan ook te bedanken voor de begeleiding.
F. Pollet
Wij danken jullie voor de goede samenwerking. Alles is naar wens verlopen en we zijn blij dat we voor jullie gekozen hadden. Een echte aanrader! We zijn fier en genieten ondertussen van het huis.
D. Vanaken
Nederlands