Kopen in Spanje, Portugal en Frankrijk

Contacteer ons
Kopen in Spanje

Kopen in het buitenland gaat gepaard met veel vragen. Daarom helpt Confianz u stap voor stap bij het realiseren van uw droom: wij bieden een totaalpakket aan bij de aankoop van een woning in Spanje, Portugal en Frankrijk.

Confianz biedt de veiligste manier om te kopen door onafhankelijke begeleiding en juridisch advies.

1) Juridisch onderzoek van de woning

Confianz adviseert u gedurende het gehele koopproces. Dit vanaf uw zoektocht naar een ideale woning tot na het verlijden van de notariële akte.

Vooraleer u de koopovereenkomst ondertekent, staat Confianz u bij met het onderzoek naar de juridische situatie van het pand. Hierdoor bent u goed geïnformeerd over de stedenbouwkundige, financiële en fiscale situatie van het onroerend goed. Indien u een koop op plan overweegt, controleren we tevens de vergunningen en financiële garanties van de promotor.

Lees meer over veilig kopen in SpanjePortugal en Frankrijk.

2) Administratieve ondersteuning

Confianz regelt alle formaliteiten vanaf de koopovereenkomst tot bij de notaris. Juridische ondersteuning is immers noodzakelijk om het dossier samen te stellen, zodat de notaris snel over kan gaan tot de effectieve verkoop.

3) Praktische vragen

Wat met aansluiting van water en elektriciteit? Welke verzekeringen heeft u nodig? Hoe kan u het best verhuren? Wat met de belastingaangifte? Na de aankoop helpen we u graag verder,  zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuw verblijf.