Kopen in Spanje

Overweegt u een vastgoedaankoop in Spanje? Kopen in Spanje gaat gepaard met veel vragen. Daarom helpt Confianz u stap voor stap bij het realiseren van uw droom: wij bieden een totaalpakket aan bij de aankoop van een woning in Spanje.

Confianz biedt de veiligste manier om te kopen door onafhankelijke begeleiding en juridisch advies.

In Spanje is het mogelijk dat u bij aankoop van vastgoed de schulden en de bouwovertredingen overneemt van de verkoper. Het is niet de taak van de Spaanse notaris om u op de eventuele risico’s te wijzen. Daarom is het essentieel om voorafgaandelijk de juridische controles uit te voeren door onze advocaten in Spanje.


Aankoopbegeleiding: veilig kopen in Spanje

Confianz adviseert u gedurende het gehele koopproces. Dit vanaf uw zoektocht naar een ideale woning tot na het verlijden van de notariële akte.

Vooraleer u de koopovereenkomst ondertekent, staat Confianz u bij met het onderzoek naar de juridische situatie van het pand. Hierdoor bent u goed geïnformeerd over de stedenbouwkundige, financiële en fiscale situatie van het onroerend goed. Indien u een koop op plan overweegt, controleren we tevens de vergunningen en financiële garanties van de promotor.

Wat houdt aankoopbegeleiding allemaal in?

Waar moet ik op letten bij kopen in Spanje?

Tip
Nederlands