Confianz lanceert het fonds Málaga Residential Investments

Confianz lanceert het beleggingsfonds Málaga Residential Investments BV, geregistreerd als beheerder van een kleinschalige AICB bij de Belgische FSMA. Het fonds biedt kandidaat-investeerders de mogelijkheid om te investeren in Málaga-stad, zonder de zorgen van het vastgoedbeheer. We focussen voornamelijk op huisvesting voor studenten aan de universiteit van Málaga en expats die werken voor internationale bedrijven in het bedrijvenpark ‘Málaga Tech‘ (Google, Oracle, Huawei etc.) .

Enkel voor inwoners van België

Het fonds is uitsluitend gericht op inwoners van België en heeft een looptijd van 10 jaar. We streven naar een rendement van 6% op jaarbasis, waarbij de huuropbrengsten worden geherinvesteerd. Het minimale te investeren bedrag is 100.000 euro per persoon.

Waarom starten we dit initiatief? 

We merken dagelijks bij onze cliënten de vraag om te investeren in Spaans vastgoed specifiek voor verhuurdoeleinden. Het vastgoed dat door particulieren typisch wordt gekocht is echter niet altijd geschikt om te dienen als permanent verblijf en heeft qua verkoopbaarheid een beperkter publiek dan een appartement in een populaire internationale stad.
 
Daarnaast zien we een hoge vraag naar huurwoningen bij de lokale bevolking. Betaalbaar wonen in Spanje is een probleem en biedt voor investeerders opportuniteiten. 

Studenten en expats


Málaga Residential Investments zal inspelen op de huidige woningnood door te investeren in twee- en drieslaapkamerappartementen voor studenten en expats werkend in het bedrijvenpark Málaga Tech. 
 
Omdat we resoluut kiezen voor een lichte en kostenefficiënte structuur, kunnen we het fonds slechts openstellen voor een beperkte groep van investeerders.
 
De minimuminvestering bedraagt 100.000,00 EUR, betaalbaar in schijven. De beleggingshorizon is 10 jaar.

We streven naar een rendement voor onze investeerders – op basis van een conservatieve schatting – van 6,00% per jaar, inclusief meerwaarden. De huuropbrengsten worden gedurende de looptijd van het fonds geherinvesteerd.

Wenst u meer informatie over het fonds? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Dit bericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legal notice: Blogberichten genieten auteursrechtelijke bescherming en mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van de auteur.

Nederlands