Gratis webinar op donderdag 22/02 over vastgoed kopen in Spanje (NL)

Op donderdag 22 februari om 19:00 organiseren we een webinar over het koopproces van een woning in Spanje. Waar moet u op letten bij de aankoop van vastgoed in Spanje? In deze webinar doorlopen we het koopproces van vastgoed in Spanje. We bespreken onder andere de verschillende contracten, de aanvraag van een NIE-nummer en de rol van de notaris.

  • Glenn Janssens zal de verschillende stappen van het koopproces overlopen, met bijzondere aandacht voor rustico panden, nieuwbouw / koop op plan en bankbeslag.
  • Stijn Govaert gaat dieper in op de praktische aspecten van een vastgoedaankoop, waaronder de aanvraag van de NIE-nummers, volmachten, het verloop van een afspraak bij de notaris en de zin of onzin van Spaanse bankrekeningen.

Duurtijd: +/- 1 uurtje.

Taal: Nederlands

Heeft u specifieke vragen over de aankoop van een woning in Spanje? Neem dan zeker deel aan het webinar, zodat u live uw vragen kan stellen.

Inschrijven kan via de onderstaande tool of via deze link.

Dit bericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legal notice: Blogberichten genieten auteursrechtelijke bescherming en mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van de auteur.

Nederlands