Herbekijk: webinar over Spaanse belastingen op huurinkomsten van 01/02/2024

Op donderdag 01 februari 2024 organiseerden we een gratis webinar over de Spaanse belastingen op huurinkomsten. Welke belastingen betaalt u in Spanje op vastgoed? Hoe berekent u het huurrendement op uw Spaans vastgoed? In dit webinar vindt u een overzicht van de verschillende kosten met een berekening van de belastingen bij verhuur. Er worden twee topics besproken: – een praktisch overzicht van de verschillende Spaanse belastingen op vastgoed(inkomsten); – de berekening van de Spaanse belastingen op uw huurinkomen.

Vragen van de deelnemers:

Houdt bookings.com de btw in en moet ik zelf geen btw-aangifte indienen? Volgens onze informatie dient u zelf nog altijd de btw aan te geven.

Is een parkeerplaats verhuren een hoteldienst? Het aanbieden van een parkeerplaats is niet per definitie een dienst eigen aan de hotelsector in de zin van de btw-wetgeving. U dient evenwel btw aan te rekenen op de verhuur van een parkeerplaats indien de verhuur van de parkeerplaats losstaat van de verhuur van de woning, bijvoorbeeld als u de parking optioneel aanbiedt.

Hier vindt u de link naar het rekenvoorbeeld.

Taal: Nederlands

Dit bericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legal notice: Blogberichten genieten auteursrechtelijke bescherming en mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van de auteur.

Nederlands