Advocaten in Spanje

Nederlandstalige advocaten in Spanje

Vastgoed in Spanje gaat gepaard met verschillende vragen. Niet alleen het koopproces is anders dan in België en Nederland. Ook de afwikkeling van een erfenis verloopt er op een andere manier. Confianz is gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren en vennootschappen bij vastgoedtransacties in Spanje.

Daarom staat ons Nederlandssprekend team met advocaten in Spanje u bij met al uw juridische en administratieve vragen. Denk aan:

Kopen in Spanje

Wij een bieden een totaalpakket aan voor de begeleiding bij de aankoop van een woning in Spanje. Het is immers onze taak om onafhankelijk uw belangen te behartigen. Confianz staat daarom garant voor Nederlandstalige en onafhankelijke begeleiding en juridisch advies in mensentaal. Dan koopt u veilig en zonder juridische of administratieve zorgen.

Erven in Spanje

Heeft u vastgoed geërfd in Spanje? In dat geval kunnen wij u volledig bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap vanuit België. Uw familie hoeft dus niet naar Spanje te reizen om bepaalde stappen te ondernemen.

Schenken in Spanje

Denkt u aan successieplanning? Dan kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden, rekening houdende met de Spaanse en Belgische belastingen. Indien u besluit om over te gaan tot een schenking, kunnen we deze transactie ook voor uw familie afhandelen. De gehele procedure kan vanuit België gebeuren. U hoeft hiervoor niet naar Spanje te reizen.

Regio's

Onze diensten gelden voor heel Spanje, inclusief de Canarische eilanden en de Balearen. Voor vastgoedtransacties zijn wij altijd ter plaatste bij het verlijden van de koopakte.

Waarom een advocaat in Spanje?

Vragen?

Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 03 301 00 70 of e-mail naar info@confianz.be voor meer informatie.Wij staan graag te uwer beschikking. U kunt bij ons terecht op het kantoor te Schilde (België) of op het kantoor te Marbella (Spanje).

Nederlands